Informatie voor verwijzers

Bent u huisarts, optometrist, opticien of specialist en heeft u een patiënt met oogheelkundige klachten? Of heeft uw patiënt binnenkort een rijbewijskeuring nodig? Dan kunt u uw patiënten verwijzen naar Orasis oogkliniek. Vrijwel alle behandelingen vallen binnen de verzekerde zorg. Wij waarderen uw keuze voor Orasis oogkliniek. Voor de volgende verwijzingen kunt u bij ons terecht:

1.Reguliere afspraak bij de oogarts

Indien uw patiënt oogheelkundige klachten heeft en u ziet reden voor een verwijzing, dan kunt u de patiënt verwijzen door:

– Rechtstreeks te bellen naar: 023 303 35 08

 

– ZorgDomein


Zorgmail: 500157640


– U kunt de verwijzing direct mailen naar e-mail adres: [email protected]

 

2. Afspraak voor rijbewijskeuring

Voor een afspraak voor een rijbewijskeuring (CBR) kan uw patiënt vaak snel terecht. Hieraan zijn de standaardkosten in 2024 van minimaal € 107,60 (ex BTW van 21%), tot een maximum van € 215,18 (ex BTW van 21%) verbonden. Click hier pagina over CBR.

3. Spoed

Voor huisartsen/ optometristen die met spoed een patiënt willen verwijzen is er een speciaal verwijs telefoonnummer: 023 303 35 08 Dit nummer kunt u ook bellen voor het aanvragen van een consult voor een patiënt of voor overleg met de oogarts over een patiënt.

 

Contact buiten kantooruren

Orasis Oogkliniek is buiten kantooruren enkel bereikbaar voor eigen patiënten. Is uw patiënt recent door ons gezien of behandeld dan kunt u altijd bellen indien er sprake is van een spoedgeval; u wordt doorgeschakeld naar de dienstdoende oogarts.

patienten op een rij
Scroll naar boven