Routebeschrijving

Oogkliniek Orasis in Hoofddorp is bereikbaar via de auto, trein, bus en zelfs ook op de fiets of te voet.

 

Met de auto

 

Vanaf Noordelijke richting via de A5, A9 of N201. Via de A5 houdt u rechts aan bij het knooppunt Raasdorp en volg de borden richting Rotterdam/ Den Haag/ Hoofddorp. Neem afslag 3+3A en voeg in op de Hoofddorpdreef/ de N201 richting Hoofddorp. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Kruisweg/ N196/ de N201. Volg de 2e rijstrook van links om linksaf te slaan naar de Van Heuven Goedhartlaan. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan richting de Kruisweg. Sla rechtsaf naar de Kruisweg. Houd rechts aan op de Kruisweg. Je vindt de bestemming rechts.

 

Via de A9 neemt u afslag A4/ E19 richting Rotterdam en neem afslag 3-3a richting Hoofddorp. Houd links aan en volg de borden voor A4/ Hoofddorp-Zuid. Houd rechts aan bij de splitsing, rij door op de Afslagen 3-Hoofddorp, volg de borden N201 en voeg in op de Hoofddorpdreef/ de N201. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Kruisweg/ N196/ de N201. Volg de 2e rijstrook van links om linksaf te slaan naar de Van Heuven Goedhartlaan. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan richting de Kruisweg. Sla rechtsaf naar de Kruisweg. Houd rechts aan op de Kruisweg. Je vindt de bestemming rechts.

 

Via de N201/ de Cruquiusweg gaat u rechtdoor op de Weg Om de Noord/ de N201. Sla rechtsaf naar de Van Heuven Goedhartlaan. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan richting de Kruisweg. Sla rechtsaf naar de Kruisweg. Houd rechts aan. Je vindt de bestemming rechts.

 

Vanaf Zuidelijke richting via de A4/ A44 neemt u afslag Hoofddorp vanaf de A4. Volg een rijstrook naar keuze om linksaf te slaan naar de Hoofddorpdreef/ N201. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Kruisweg/ N196/ de N201. Volg de 2e rijstrook van links om linksaf te slaan naar de Van Heuven Goedhartlaan. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan richting de Kruisweg. Sla rechtsaf naar de Kruisweg. Houd rechts aan op de Kruisweg. Je vindt de bestemming rechts.

 

 

Navigatiesysteem

Indien u beschikt over een navigatiesysteem gebruikt u dan het adres:

 

Kruisweg 939D

2132CD, Hoofddorp

 

Of gebruik:

 

Parkeerterrein Nieuweweg 60

2132CM, Hoofddorp

Tel. 023 567 65 43

https://haarlemmermeergemeente.nl

 

 

Parkeerterrein

Oogkliniek Orasis bevindt zich in het centrum van Hoofddorp. Er zijn diverse parkeermogelijkheden dichtbij de kliniek. Er is een groot parkeerterrein schuin tegenover de kliniek op zo’n 100 meter afstand. Dit is parkeerterrein Nieuweweg 60, 2132CM, Hoofddorp, 023 567 65 43, https://haarlemmermeergemeente.nl, easy park locatie ID 4453.

 

Er zijn ook een aantal kleinere parkeerhavens dichter bij de kliniek waarvoor u dient te betalen.

 

In de straten rondom het pand van Orasis oogkliniek zijn er parkeerplaatsen met een blauwe streep waar u met een parkeerschijf maximaal 2 uur gratis kunt parkeren.

 

 

Met het openbaar vervoer

Plan uw reis optimaal via de website van OV 9292: https://9292.nl

 

Trein:

Orasis Oogkliniek is goed te bereiken via de trein. Station Hoofddorp ligt op ongeveer 20 minuten lopen en 10 minuten fietsen van de oogkliniek.

 

In plaats van te lopen kunt u vanaf het station via bushalte Station Beneden via bus 160 (richting Hoofddorp centrum) naar de oogkliniek komen. U stapt uit bij de halte van den Berghlaan, Hoofddorp. Van hieruit is het ongeveer 3 minuten lopen naar de oogkliniek.

 

 

Bus:

Uw reisplanner voor de bus in de regio Haarlemmermeer of daarbuiten is te vinden onder de links: https://ret.nl, https://connexxion.nlhttps://gvb.nl en https://flixbus.nl

 

 

Scroll naar boven