Kwaliteit standaard

Appeltje met de V van Veiligheid

Wij werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit van onze oogheelkundige zorg: van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole. We volgen de laatste ontwikkelingen in de oogheelkunde en maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur.

 

Achter de schermen werken wij aan zaken als veiligheid en hygiëne. De toetsing hierop vindt plaats door middel van interne en externe kwaliteitscontroles. Maar ook u als patiënt werkt mee aan het verbeteren van onze zorg. Dat doet u bijvoorbeeld door uw mening en ervaring te geven over de manier waarop u bij ons bent behandeld.

 

Zorgkaart Nederland, http://www.zorgkaartnederland.nl, is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiënten federatie Nederland.

 

Wij zijn zijn lid van beroepsvereniging het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap. Tijdens een periodieke visitatie toetst het NOG het gehele zorgverleningsproces van de oogkliniek. Tevens zijn alle oogartsen BIG– geregistreerd. Om ingeschreven te kunnen blijven in het BIG-register moeten artsen hun niveau van kennis en vaardigheden op peil houden.

Scroll naar boven